NU OOK: reparaties koperblaasinstrumenten!

Vanaf nu kan u in Focus Muziekatelier ook terecht voor herstellingen of aankoop van koperinstrumenten. Koen Van Canneyt heeft ons team vervoegd en is blij om zijn expertise op vlak van koperblaasinstrumenten met onze klanten te kunnen delen. Koen is op afspraak, of elke eerste maandag van de maand van 18u tot 19u30 aanwezig in het atelier. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

Koen Van Canneyt runt samen met zijn vader Petrus een zaak voor onderhoud en herstel van blaasinstrumenten in Maldegem.

Koen is gepassioneerd door blaasinstrumenten. Hij is geboren in een muzikaal nest waar iedereen besmet is door de ‘muziecrobe’. Koen groeit ‘muzikaal’ op in de fanfare, raakt onderweg in de ban van de brassband, speelt cornet in de academie, later althoorn en alt-trombone.

Petrus is een gediplomeerd hersteller van blaasinstrumenten met meer dan 40 jaar ervaring. En het bloed kruipt waar het niet gaan kan: door zijn passie voor blaasinstrumenten werkt Koen sinds enkele jaren volop mee in de zaak. De finesses van het vak leert hij onder het professionele oog van Petrus. Ondertussen runnen Petrus en Koen samen hun bedrijfje. Hun belangrijkste doelstellingen: kwaliteitsvol en professioneel onderhoud en herstellen van blaasinstrumenten; een vlotte service verzekeren tegen betaalbare prijzen.

In de samenwerking met Focus Muziekatelier ziet Koen een mooie gelegenheid om het aanbod van het herstellen en onderhouden van koperblazers te verzorgen.